Kjøp boken min HER!

juni 14, 2015

Beaujolais i bilder (2/2)

Cote de Brouilly - et av de minste cru'ene, og bratteste! Opp mot 48 grader på det heftigste. Lagringsvennlige viner.
Og vips så var andre uken i Beaujolais over. Tiden flyr i vakre omgivelser og godt vinselskap. Som jeg allerede har lovet - det blir mange godsaker fra Beaujolais det nærmeste halvåret på Husets vin. Frem til da - noen minner fra andre uke av oppholdet.


Sneik meg over grensa til Burgund og besøkte kjelleren til Guillot-Broux ( i Macon). Det angret jeg ikke på..

Fra samme tur over grensa til Burgund - her: Roche Solutre i Maconnais

Claude Geoffray - 5. generasjon vinmaker hos Chateau Thivin. Flott fyr - flotte viner!

Har man chateau, så har man chateau. Da er behovet for nøkler noe større enn for en tre-roms på Torshov.

Regnie - ett av Beaujolais 10 cru. Det mest undervurderte?

Chiroubles - det høyestliggende av Beaujolais cru-ene

Smaking hos Domaine Chignard. Benchmark-produsent i Fleurie, med vinmarker helt på grensen til Moulin a Vent - lagringsdyktig stil.

Paul-Henri Thillardons hender - og vinplante. Åsted, Chenas (Les Blemonts)

Samme mann - samme økologiske vinmark.

Ytterligere en benchmarkprodusent fra Fleurie. Clos de la Roilette ligger også på grensen til Moulin a Vent - og lager i likhet med Chignard robuste og lagringsvennlige viner (hakket kraftigere faktisk).

På gamlemåten :)
Psst! Husets vin har med god margin passert 3.700 følgere på Facebook. Men stopper ikke der! Er du og vennene dine med?

Psst2! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst3! Abonner på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics