Kjøp boken min HER!

april 25, 2014

Reise i glasset!

[Publisert i utgave 5-13 av Matmagasinet NORD.]

Er du lei av å manøvrere trygt inn i den samme nødhavna hver gang du er på polet? Hva sier du til å ta turen utenfor turisttråkket, inn på sideveiene og oppleve noen nye viner?

april 22, 2014

Pizzaprosjektet - del IV: trippel triumf

På tallerkenen, to stykk hjemmelaget pizza. Vi snakker tradisjonell husets pizza med forholdsvis tynn bunn, og henholdsvis røkt bacon og fennikelsalami som topping.

I glasset, tre stykk nøye utvalgte drikkevarer. To røde viner som har fått selskap av et duggfrisk glass øl. Det er forventinger i luften...

april 14, 2014

Hellig vin

Billigste 'vin santo' på polet gjør overhodet ikke skamme på navnet, og representerer en liten pris å betale for en smak av hellige dråper.

april 08, 2014

Påskevinen!

For Guds skyld, dropp kartongvinen og kjøp heller litt oppgraderte godsaker til påskelammet. Det finnes mye godt å velge i mellom, men her har du i hvert fall én som er ment for høytidsstemning og det gode liv ved middagsbordet. Og ja, heldigvis, denne vinen finnes i en lang rekke butikker (basiskategori 6).

Skal du ha vin til påskelammet, så la kartongen være i fred - og gi maten den respekten den fortjener, en god vin ved sin side!

april 04, 2014

Snasne nye sørafrikanere

Stadig flere sørafrikanske viner kommer lurende inn i polutvalget. Og hvis vi ser bort i fra de sørafrikanske basis-/ og testnyhetene (som har vært nokså triste i år), så er kvaliteten gjennomgående stigende - også blant de medium priset vinene. Og det er gledelig. I dette slippet har jeg plukket frem et par favoritter som sto frem som spesielt gode kjøp. Nemlig...

april 03, 2014

Nominer årets matblogger 2014

Psst! Godt.no (VG) og Mathallen skal kåre Norges beste matbloggere!

Synes du at Husets vin er verdt å nomineres i klassen for "beste juice, øl, vin eller cocktailblogg", så synes i hvert fall jeg at det er kjempetrivelig å bli nominert :)

Din nominasjon (til meg eller hvilken som helst annet blogg) gir deg også et lodd i konkurransen om gavekort fra Mathallen.

Klikk HER for å nominere din favoritt!

april 01, 2014

Aprilsalget på polet

Tilbudslista i april er overraskende lang med tanke på at dette er en måned hvor kun utgående varer kan settes ned i pris.

Ved første øyekast ser vi at listen klart domineres av viner som tidligere har vært gjenstand for hyppige doblinger med påfølgende halveringer av prisen. Et triks noen importører brukte for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og trikset som til slutt medførte at polet iverksatte disse nye restriktive reglene i 2014. Nå kan det se ut til at treffsikkerheten til disse reglene testes ut, med mindre da selvsagt at hele denne gjengen skal ut av polutvaget for evig og alltid. Når det er sagt, så finnes det et par høyst OK kjøp blant disse vinene.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics